Erinevad IT-juhid

     1. Satya Nadella

"You can't call yourself a leader by coming into a situation that is by nature uncertain, ambiguous — and create confusion... (you) have to create clarity, where none exists,"


    Satya Nadella pole võib-olla just esimene nimi, mis meelde tuleb, kui mõtleme kuulsatest IT-juhtidest, aga tagaplaanil on ta suutnud mõjutada meid kõiki. Satya on töötanud Microsofti eest juba pea 30 aastat ning pälvis ametikoha CEO aastal 2014. Satya on minu arvates vägagi eeskujulik visionäär, juhtides Microsofti väga õiges suunas, kui jätta välja muidugi Windows 8, mis kahjuks oli suur pettumus IT-maailmale. Väga hea näide klassikalisest juhist.

2. Timothy Donald Cook

 "You want to be the pebble in the pond that creates the ripple for change."

    Timothy Donald Cook (Tim Cook) on Apple'i tegevjuht. Firma juhtimisel toetub Tim Cook suuresti meeskkonnatööle. Ta julgustab teisi ja kuulab nende mõtteid ja väljavaateid. Ta kuulab meeleldi teiste töötajate arvamusi ja innustab neid andma endast maksimumi. Ta usub, et Apple'l on oma ideaalne standard, mida ükskki teine firma järgi teha ei suuda. Kogu Apple'i ülesehitus väljendab seda, kuidas inimesed ei saa enam ilma nende seadmeteta hakkama ja nii paraku ka on. Tim Cook on kindlapeale arengumootor. 





Comments

Popular posts from this blog

Kolm revoulutsioonilist IT-leiutist

Eesti arengukava 2020 kordaminek ja ebaõnnestumine

Uue meedia mõju traditsioonilisele meediale